csütörtök, december 13, 2012

Mamma mia

Donna és a Dinamók koncerten voltunk nem rég Alízzal. (Ha lenne olyan ember akinek ez nem mond semmit, akkor elárulom a Mamma Mia musicalből ismerhetők) Mondanom sem kell még mindig, azóta is (Anglia óta) töretlen ABBA imádatban élünk. Így amikor megtudtuk  - Nellivel, akinek a kisebbik fia Mór szintén rajongó – hogy jön ide a formáció azt mondtuk pénz nem számít ide el kell vinni a srácokat… és nekünk sem árt mellesleg egy kis kimozdulás.

Így aztán készültünk már legalább egy hónapja megvettük a jegyet. Aznap este egyébként sűrű sötét fellegek gyülekeztek amilyenek itt nagyon ritkán… gondoltam ilyen pechünk nem lehet, hogy évente ötször esik és pont ma… de aztán elvonultak a felhők.

Mi kicsíptük magunkat és indultunk az Intercontinental parkjába a koncertre.

 

IMG_2137

IMG_2146

IMG_2141

IMG_2167Hosszú hosszú hoszzú…. hosszú várakozás után végre egyszer csak elindult a buli. :) Alíz bár elég fáradt volt élvezte nagyon nekem pedig megvolt az edzés, ölben tartottam végig… :)

 

DSCN1452DSCN1460DSCN1469

Alíz azóta is nap mint nap emlegeti, hogy koncertre szeretne menni és mikor jönnek ismét? Örülök, maradandó élményt szereztünk neki :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS