hétfő, december 02, 2013

Várakozás

Advent van. Tegnap meggyújtottuk az első gyertyát a koszorúnkon. Legelőször is várjuk a Mikulást aki pár nap múlva érkezik is. Aztán tovább és kitartóan várjuk karácsony napját.


Ehhez ad segítséget (és minden napra parányi meglepetést) a villám módon összerakott adventi kalendárium a szobájuk ajtaján. Kellően magasan.... de még sem eléggé... Míra a 2. napon természetesen oda tolta a kis széket és az alsó sort ahogy volt kirámolta....

Alíz nagyon nagyon várja a karácsonyt. Nem is az ajándékokat hanem magát az ünnepet. A nagy fát, hogy lesz alatta VALAMI... Még nem is sejti micsoda...

Mint visszaérkezésünk óta kb. minden nap azóta is halljuk Alíztól, hogy szeretne haza látogatni, szeretne menni a mamáékhoz. Támogatjuk is benne, hogy gondoljon rá sokat, képzelje el mert az álmok ha sokat forgatjuk a fejünkben akkor bizony előbb utóbb valóra válnak :)
Így aztán többször rajta kapjuk ahogy bambul maga elé vagy nézi a szomszédos házat... Kérdezzük, mit csinálsz Alíz?  Az a ház - mondja - olyan mint a mamáék háza, nézegetem mintha ott lennék vagy ez az lenne és akkor hamar látom ismét :) Vagy azt mondja: látom belül a szemeimben... tehát elképzeli. Milyen aranyos, ahogy megfogalmazza, ahogy vágyik rá és dolgozik érte mert szeretné.

Hát Alízkám lesz a fa alatt valami nagyon szép meglepetés neked. Mert az álmok igenis valóra válhatnak, csak képzeld el sokszor, sokszor... és higgy benne. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS