hétfő, január 27, 2014

Téli szünet Magyarországon

Tavaly egy igazán hosszú évet töltöttünk itt otthoni szünet nélkül. Idén már ősszel tudtam, hogy mindenkinek szüksége lesz egy kis magyarországi pihenésre, feltöltődésre, egy kis magyar levegőre a téli szünetben. Szerettük volna nagyon jól eltölteni az időt... Hasznosan is, elintézve sok sok mindent de leginkább arra vágytunk, hogy tartalmas két hetünk legyen programokkal, találkozókkal régi barátokkal, kultúrával és mindennel ami jön és élvezzük.

Természetesen most sem hagytuk ki a Margitszigetet, megunhatatlan, nagyon szeretjük.



Voltunk kétszer színházban. Egy balett előadáson majd egy stúdió előadáson ahol a Világszép nádszálkisasszonyt néztük . Hatalmas élmény volt Alíznak, most már ha tehetjük mindig be fogunk iktatni ilyen programot.



Természetesen ismét találkozott a két szívbeli jó barátnő. Alig várta már (de szerintem kölcsönösen) hogy mikor érünk a mamáékhoz, mikor mehet a Dórihoz. Együtt töltötték a szilvesztert majd közel egy hetet amíg a lányok egyedül voltak Kaposváron. Még mindig nagyon egy hullámhosszon vannak még mindig hatalmas az egyetértés a csajos bandázás, kuncogás... és ez így van jól.



Szilveszteri gyerek zsúr a mamánál. Folyt a gyerek pezsgő, ropták a táncot, mi kell még...? :)






Unokatesókkal, Zalánnal és Milánnal. Egyiknek sem áll jól a szeme sem... :)


Sétálgattunk sokat téli hideg ide vagy oda. Kicsit megfagytunk de élveztünk mindent, a lányok is szó nélkül húztak csizmát, kesztyűt, pedig azt gondoltam lesz ellenkezés.



Nagyon rég nem látott de nagyon kedves barátokkal találkoztunk. Helga járt nálunk Vincével és Botonddal. Végre 1,5 év után ismét együtt.


Aztán a lánykák majd' egy hetet a mamáéknál töltöttek. Játszottak, a városban sétáltak, elmentek falura a rokonokhoz, megnézték az állatokat, ahogy nyáron is. Az utolsó kép pedig már a reptéren készült amikor indultunk ismét vissza.


Nagyon jó volt, élveztük minden percét, jövőre is így tervezzük haza megyünk... és talán akkor még hó is lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS