csütörtök, november 22, 2012

Ballerina

Alíz igazi kis nő, szeret kecsesen táncolgatni, mindene a szoknya, a nőiség minden jegyét rajongással viseli és használja, a hosszú hajtól a körömlakkig mindent. Természetesen nem maradhatott ki az életéből a balett. Számára pont azt sugallja amit annyira szeret, egy kis fodros ruhácskában kecsesen táncikálnak, forognak, pipiskednek.

Így találkoztunk miss Alena-val egy orosz balett tanárnővel. Igazi kemény vonalas orosz csaj szereti ha a gyerekek figyelnek -  és ha a szülők csendben várakoznak, amiért minden alkalommal dorgálást is kapnak az ajtókon kívül – ha valami nem megy segít ha ügyesek dicsér. Nem egy szirupos mentalitású de nem is baj, látom az üveg ajtón keresztül mi történik bent és amíg a gyerekek nem panaszkodnak addig ennyi kis fegyelmezés belefér.

 

Szóval miss Alena. Egy magas szőke meghatározhatatlan korú nő aki erős orosz akcentussal tanítgatja a lánykáknak a pozíciókat. Ez kb. úgy hangzik fonetikusan, hogy förrszt pozzísssön, szekkönd pozzísssön… nagyon vicces.

 

Alíz ebbe a kis közegbe csöppent. Az első órán nem csinált semmit. Csak állt bent és figyelt. Tudtam jól, hogy majd itthon aztán az összes elraktározott tudás előjön. így is lett, elkezdett mindent gyakorolni ahogy látta és a következő órán már sokkal-sokkal tevékenyebb volt.

 

Íme Alíz a 2.és a 3. órán :)

 

 

Hát nem aranyos… <3 :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
BLOG TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS